Esther bijeenkomst van oktober 2020 gaat helaas niet door

Beste geïnteresseerde/bezoekster van de Esther-bijeenkomsten,

We hebben niet zo leuk nieuws voor jullie: de geplande Esther-bijeenkomst van oktober gaat helaas niet door. De reden hiervoor zijn de coronamaatregelen zoals het waarborgen van de 1,5 meter afstand tussen de bezoeksters van de bijeenkomst en het verbod op meezingen. Dit maakt het niet mogelijk om de Esther-bijeenkomst te organiseren op de manier zoals jullie van ons gewend zijn en waarbij gegarandeerd kan worden dat ieders gezondheid op geen enkele manier in het geding komt. Bij Esther gaat het immers om dat (gelovige en zoekende) vrouwen samenkomen om bemoedigd te worden in hun geloof, waarbij ook het samen zingen een belangrijk onderdeel van de bijeenkomst vormt. Wij vinden het zelf ook erg jammer en hopen jullie weer terug te zien bij een volgende Esther-bijeenkomst. Tot die tijd kunnen jullie natuurlijk oude bijeenkomsten terugluisteren via deze website https://www.esther-enschede.nl/terugblik.

Groet, werkgroep Esther

Wim Grandia komt 4 oktober 2018 naar open avond Enschede

Wim Grandia komt op donderdag 4 oktober spreken op de open avond van Esther in Enschede. Het thema van de avond is “Wat ik heb dat geef ik je; niet meer, maar ook niet minder!” Alle vrouwen uit Enschede en omgeving zijn van harte welkom om deze avond met ons mee te maken!

Waar en wanneer?
De zaal is open om 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. De avond wordt gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede (tegen over Intratuin) (klik op de link om de route voor jezelf te bepalen). Neem gerust iemand mee! Iedereen is welkom en ook voor rolstoelen is het gebouw goed toegankelijk en ingericht.

Hieronder vind je de poster en de Facebookafbeelding. Vanaf nu zullen we ook regelmatig berichten op de Esther-facebookpagina zetten, delen mag!

Poster / flyer open avond met Wim Grandia in Enschede

Esther open avond met Wim Grandia in Enschede - Facebook

Wie is Wim Grandia?
Wim Grandia (s)preekt, coacht, schrijft en traint. Hij is voorganger van Evangelische Gemeente BEREA-De Maten in Apeldoorn. In het verleden is hij onder andere werkzaam geweest bij de Evangelische Omroep. Zie zijn website voor meer informatie: https://www.grandia-cpw.nl/

Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten
Via de contactpagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten/activiteiten. Je kunt al onze activiteiten ook volgen op onze facebookpagina. Like en volg deze pagina en en als er weer nieuws is, deel de berichten dan gerust aan iedereen rond. 

Willem de Vink komt naar open avond Esther op 10 oktober 2019

Op donderdagavond 10 oktober komt Willem de Vink spreken op de open avond van Esther in Enschede. Alle vrouwen uit Enschede en omgeving zijn van harte welkom om deze avond met ons mee te maken. En verrassing: deze keer mogen mannen ook komen. Dus hou donderdagavond 10 oktober vrij, want we hopen u/jou daar te zien! 

Waar en wanneer? 
De zaal is open om 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. De avond wordt gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede (tegen over Intratuin) (klik op de link om de route voor jezelf te bepalen). Neem gerust iemand mee! Iedereen is welkom en ook voor rolstoelen is het gebouw goed toegankelijk en ingericht.

Hieronder vind u/je de poster/flyer. Vanaf nu zullen we ook regelmatig berichten op de Esther-facebookpagina zetten, delen mag!

pdfPoster/flyer open avond met Willem de Vink in Enschede

Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten
Via de contactpagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten/activiteiten. Je kunt al onze activiteiten ook volgen op onze facebookpagina. Like en volg deze pagina en als er weer nieuws is, deel de berichten dan gerust aan iedereen rond. 

Martin Brand komt 12 oktober 2017 bij Esther Enschede

Martin Brand komt 12 oktober 2017 op de open avond van Esther in Enschede. Alle vrouwen en mannen uit Twente zijn van harte welkom in de Oude Usselerschool, tegenover de Intratuin. 

Het thema is dit keer 'om jaloers op te worden'. Kom en geniet met ons mee van dit feest.

Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Via de contactpagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten/activiteiten.

Je kunt al onze activiteiten ook volgen op onze facebookpagina. Like en volg deze pagina en als er weer nieuws is, deel de berichten dan gerust aan iedereen rond. Hieronder vind je ook nog de poster en facebookafbeelding.

pdfposter/flyer open avond met Martin Brand in Enschede

jpgEsther avond met Martin Brand in Enschede - Facebook

martin brand

Wie is Martin Brand

Martin Brand zingt, spreekt, schrijft en coacht. Hij valt op door spontane, authentieke en gepassioneerde optredens. 
In theaters en kerken. Tijdens grote evenementen of in besloten kring. Martin is getrouwd met Susanne en met 
hun kinderen Noah en Féline wonen zij in Zwolle.

Zie ook zijn website https://martinbrand.org/

Cynthia van Echten komt 6 oktober 2016

Alle jonge vrouwen opgelet: de volgende Esther Open Avond is in oktober: donderdagavond 6 oktober.
Cynthia van Echten komt ons inspireren en gaat ons laten genieten van haar zangtalent.

Kijk gerust eens op haar website om haar te leren kennen: http://www.cynthiavanechten.com/

Een zangeres met passie

"Cynthia van Echten zingt en leidt aanbidding bij christelijke evenementen. Tevens is zij als zangeres verbonden als ambassadeur bij Operatie Mobilisatie. Op deze manier combineert zij haar passies voor zending en aanbidding en is zij letterlijk een stem voor diegene die hun stem niet kunnen laten horen. Cynthia deelt op een aanstekelijke manier haar liefde voor God en enthousiasme voor het Evangelie door te zingen en te spreken."

Vrij CynthiavanEchtenChyntia van Echten

De deuren zijn open om 19:30 uur en het programma start om 20:00 uur.

Voor de locatie, klik op deze link. Neem gerust iemand mee!
Iedereen is welkom en ook voor rolstoelen is het gebouw goed toegankelijk en ingericht.

Promoot deze Esther Open Avond

Promoot en vertel dit gerust rond aan je vriendinnen, familie, buurvrouwen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

pdfPoster om te delen

pngAfbeelding voor social media om te plaatsen op facebook, twitter of linked-in.

Dagelijks woord

27 maart 2023

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.