Wim Grandia komt 4 oktober 2018 naar open avond Enschede

Wim Grandia komt op donderdag 4 oktober spreken op de open avond van Esther in Enschede. Het thema van de avond is “Wat ik heb dat geef ik je; niet meer, maar ook niet minder!” Alle vrouwen uit Enschede en omgeving zijn van harte welkom om deze avond met ons mee te maken!

Waar en wanneer?
De zaal is open om 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. De avond wordt gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede (tegen over Intratuin) (klik op de link om de route voor jezelf te bepalen). Neem gerust iemand mee! Iedereen is welkom en ook voor rolstoelen is het gebouw goed toegankelijk en ingericht.

Hieronder vind je de poster en de Facebookafbeelding. Vanaf nu zullen we ook regelmatig berichten op de Esther-facebookpagina zetten, delen mag!

Poster / flyer open avond met Wim Grandia in Enschede

Esther open avond met Wim Grandia in Enschede - Facebook

Wie is Wim Grandia?
Wim Grandia (s)preekt, coacht, schrijft en traint. Hij is voorganger van Evangelische Gemeente BEREA-De Maten in Apeldoorn. In het verleden is hij onder andere werkzaam geweest bij de Evangelische Omroep. Zie zijn website voor meer informatie: https://www.grandia-cpw.nl/

Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten
Via de contactpagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten/activiteiten. Je kunt al onze activiteiten ook volgen op onze facebookpagina. Like en volg deze pagina en en als er weer nieuws is, deel de berichten dan gerust aan iedereen rond. 

Dagelijks woord

03 oktober 2022

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.