Willem de Vink komt naar open avond Esther op 10 oktober 2019

Op donderdagavond 10 oktober komt Willem de Vink spreken op de open avond van Esther in Enschede. Alle vrouwen uit Enschede en omgeving zijn van harte welkom om deze avond met ons mee te maken. En verrassing: deze keer mogen mannen ook komen. Dus hou donderdagavond 10 oktober vrij, want we hopen u/jou daar te zien! 

Waar en wanneer? 
De zaal is open om 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. De avond wordt gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede (tegen over Intratuin) (klik op de link om de route voor jezelf te bepalen). Neem gerust iemand mee! Iedereen is welkom en ook voor rolstoelen is het gebouw goed toegankelijk en ingericht.

Hieronder vind u/je de poster/flyer. Vanaf nu zullen we ook regelmatig berichten op de Esther-facebookpagina zetten, delen mag!

pdfPoster/flyer open avond met Willem de Vink in Enschede

Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten
Via de contactpagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten/activiteiten. Je kunt al onze activiteiten ook volgen op onze facebookpagina. Like en volg deze pagina en als er weer nieuws is, deel de berichten dan gerust aan iedereen rond. 

Dagelijks woord

05 februari 2023

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.