De volgende Open Avond is 10 oktober

Martin-BrandMartin Brand komt donderdag 10 oktober 2013 naar Enschede. Iedereen is van harte welkom!

Het thema tijdens deze Open Avond is “Geloven…is dat altijd feest?”
De avond zal gehouden worden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede (tegenover Intratuin) (klik op het adres om de route voor jezelf te bepalen).

De zaal is open om 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers en de toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. Ook zijn er diverse stands aanwezig.

Tijdens deze avond wordt er een opname gemaakt, het is 
dus mogelijk om een cd te kopen en zo de toespraak terug te luisteren. Je kunt deze cd natuurlijk ook als cadeau aan iemand geven. De kosten zijn € 5,- en je kunt de cd tijdens de avond zelf bestellen (graag contant betalen).

Wie is Martin Brand (1980)

Martin is zanger, schrijver, spreker en coach. Hij is een veelzijdig mens die veel te vertellen heeft. 

Humor, eerlijkheid, spontaniteit, duidelijkheid, enthousiasme… Het zijn woorden die vaak worden genoemd rondom Martins optredens. Naast zijn werk als zanger/liedschrijver is Martin werkzaam als dirigent van gospelkoor MisSion en grote projectkoren. Hij verzorgt veelvuldig creatieve trainingen en workshops voor koren, muziekteams, sprekers, scholen en bedrijven. Ook is Martin presentator bij Groot Nieuws Radio en artistiek leider van de HQ Kunstschool. Al dit verschillende werk doet Martin vanuit Martin Brand Producties.

Ga voor meer informatie over Martin Brand naar zijn website.

Dagelijks woord

08 december 2019

  • zondag 08 december 2019 - 1 Petrus 2:21-24
    Dat is uw roeping; ook Christus heeft geleden, om uwentwil, en u daarmee een voorbeeld gegeven. Treed dus in de voetsporen van hem die geen enkele zonde beging en over wiens lippen geen leugen kwam. Hij werd gehoond en hoonde zelf niet, hij leed en dreigde niet, hij liet het oordeel over aan hem die rechtvaardig oordeelt. Hij heeft in zijn lichaam onze zonden het kruishout op gedragen, opdat wij, dood voor de zonde, rechtvaardig zouden leven. Door zijn striemen bent u genezen. -- 1 Petrus 2:21-24

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.