Open Avond 2 oktober 2014

HARTELIJKE WELKOM!

Hoe vind jij de rust om ervan te genieten dat je welkom bent bij God? Op donderdagavond 2 oktober 2014 is er weer een open avond en ben jij HARTELIJK WELKOM om op zoek te gaan naar manieren die bij jóu passen.

De deuren zijn open om 19:30 uur en het programma start om 20:00 uur. 
Voor de locatie, klik op deze link. Neem gerust iemand mee! Iedereen is welkom en ook voor rolstoelen is het gebouw goed toegankelijk en ingericht.

Hier vind je de flyer voor meer informatie of om te downloaden en door te sturen: pdfPoster_en_flyer_open avond_2-10-2014.pdf 

Paulien is auteur van ‘Hartelijk getalenteerd', coacht, traint en (s)preekt. Je kan haar onder andere kennen van haar website www.paulienvervoorn.nl of www.geloofwaardigspreken.nl, haar boek Hartelijke Getalenteerd, of van die keren dat ze op de radio of televisie kwam. Een boeiende vrouw, waar we wat van kunnen leren.

Houd je de datum alvast vrij in je agenda? 

image001

Dagelijks woord

08 december 2019

  • zondag 08 december 2019 - 1 Petrus 2:21-24
    Dat is uw roeping; ook Christus heeft geleden, om uwentwil, en u daarmee een voorbeeld gegeven. Treed dus in de voetsporen van hem die geen enkele zonde beging en over wiens lippen geen leugen kwam. Hij werd gehoond en hoonde zelf niet, hij leed en dreigde niet, hij liet het oordeel over aan hem die rechtvaardig oordeelt. Hij heeft in zijn lichaam onze zonden het kruishout op gedragen, opdat wij, dood voor de zonde, rechtvaardig zouden leven. Door zijn striemen bent u genezen. -- 1 Petrus 2:21-24

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.