Esther bijeenkomst van februari 2021 gaat helaas niet door

Beste geïnteresseerde/bezoekster van de Esther-bijeenkomsten,

Al jaren organiseren we als werkgroep Esther in februari een open ochtend waarin (gelovige en zoekende) vrouwen samenkomen om bemoedigd te worden in hun geloof. We willen jullie met dit bericht informeren dat de bijeenkomst in februari helaas niet door kan gaan. Dat is natuurlijk anders dan we hadden gehoopt.

Oude Esther-bijeenkomsten kunnen teruggeluisterd worden op onze website: https://www.esther-enschede.nl/terugblik Dat is natuurlijk niet hetzelfde als 'in het echt' maar hopelijk genieten jullie er wel van. En wij zien er naar uit jullie weer te zien bij een volgende bijeenkomst. Veel zegen!

Groet,
Werkgroep Esther

Esther Vorsterman van Oijen komt naar open ochtend Esther 5 februari 2020

Op woensdag 5 februari komt Esther Vorsterman van Oijen spreken op de open ochtend van Esther in Enschede. Alle vrouwen uit Enschede en omgeving zijn van harte welkom om deze ochtend met ons mee te maken. Dus hou woensdagochtend 5 februari vrij, want we hopen u/jou daar te zien! 

Waar en wanneer? 
De zaal is open om 8:45 uur. Het programma begint om 9:15 uur. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. De ochtend wordt gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede (tegen over Intratuin) (klik op de link om de route voor jezelf te bepalen). Neem gerust iemand mee! Iedereen is welkom en ook voor rolstoelen is het gebouw goed toegankelijk en ingericht.

Hieronder vindt u/je de flyer. Vanaf nu zullen we ook regelmatig berichten op de Esther-facebookpagina zetten, delen mag!

pdfFlyer Open ochtend met Esther Vorsterman van Oijen in Enschede

Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten
Via de contactpagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten/activiteiten. Je kunt al onze activiteiten ook volgen op onze facebookpagina. Like en volg deze pagina en als er weer nieuws is, deel de berichten dan gerust met iedereen. 

Mira de Boer komt naar open ochtend 2019

Mira de Boer komt op woensdag 6 februari spreken op de open ochtend van Esther in Enschede. Het thema van de ochtend is “Hoe ik ging doen wat ik niet durfde.” Alle vrouwen uit Enschede en omgeving zijn van harte welkom om deze ochtend met ons mee te maken!

Waar en wanneer?
De zaal is open om 8:45 uur. Het programma begint om 9:15 uur. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. De ochtend wordt gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede (tegen over Intratuin) (klik op de link om de route voor jezelf te bepalen). Neem gerust iemand mee! Iedereen is welkom en ook voor rolstoelen is het gebouw goed toegankelijk en ingericht.

Hieronder vind je de poster en de Facebookafbeelding. Vanaf nu zullen we ook regelmatig berichten op de Esther-facebookpagina zetten, delen mag!

Poster / flyer open ochtend met Mira de Boer in Enschede

Esther open ochtend met Mira de Boer in Enschede – Facebook


Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten
Via de contactpagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten/activiteiten. Je kunt al onze activiteiten ook volgen op onze facebookpagina. Like en volg deze pagina en als er weer nieuws is, deel de berichten dan gerust aan iedereen rond. 

Jurjen ten Brinke komt woensdag 14 februari 2018 bij Esther

Volgend jaar op woensdagochtend 14 februari ben jij van harte welkom!jurjen ten brinke

Jurjen ten Brinke komt bij ons op bezoek. Een inspirerende spreker. Jurjen ten Brinke is kerkplanter in Amsterdam-Noord. Hij (s)preekt authentiek, integer, bevindelijk, duidelijk, actueel en relevant.

Wil je hem alvast een keer horen spreken? Kijk dan eens op de website van de gemeente Hoop voor Noord, waar hij voorganger is. Daar staan diverse toespraken van hem: http://www.hoopvoornoord.nl/nl/preken

Jurjen ten Brinke op Opwekking 2014

Hieronder vind je een inspirerend filmpje van hem, om alvast een beetje kennis te maken:

 

Esther Open Ochtend op Valentijnsdag met Jurjen ten Brinke - info delen en verspreiden

Wil je helpen deze bijeenkomst te delen? Zie hieronder de flyer en afbeelding voor social media en voor de beamer voor de kerken.

pdfFlyer in pdf

jpgOO_14-2-2018_social_media.jpg

Social media Esther Open Ochtend 14-02-2018

 

 

 

 

 

 

 

  

jpgOO_14-2-2018_powerpoint_in_jpg.jpg

Powerpoint Esther Open Ochtend 14-02-2018

 

Dagelijks woord

27 maart 2023

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.