11 februari 2015 Open Ochtend

Woensdag 11 februari 2015 komt Paulien Zeeman-Lens.

Morgen is het zover! De Esther Open Ochtend vind weer plaats in de Usselerschool!
Mocht je werken, wie weet kan je vrij nemen. Heb je kinderen om voor te zorgen? Wie weet kan je nog oppas vinden en toch komen.
Paulien Zeeman-Lens komt spreken. Zij is al eens eerder op een Esther-bijeenkomst geweest en wist ons toen goed te inspireren.

paulien-zeeman-lensOp haar website www.paulienzeemanlens.com kan je meer over haar lezen, over wie ze is, wat ze doet en thema's waarover ze anderen weer van input kan voorzien.

De ochtenden zijn voor vrouwen van alle leeftijden, gelovig of niet. Iedereen is welkom. De ochtend worden gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede. Elke ochtend wordt er met elkaar gezongen, er is een lezing en natuurlijk is er een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers. Verder zijn er ook altijd leuke stands om informatie te krijgen of iets leuks te kopen.

De zaal is op de ochtenden open om 8.45 uur. Het programma begint om 9.15 uur en eindigt rond 11.30 uur.
De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. Verder is het gebouw ook voor rolstoelen goed toegankelijk.

 

poster voorkant 11-02-2015          poster achterkant 11-02-2015

Dagelijks woord

08 december 2019

  • zondag 08 december 2019 - 1 Petrus 2:21-24
    Dat is uw roeping; ook Christus heeft geleden, om uwentwil, en u daarmee een voorbeeld gegeven. Treed dus in de voetsporen van hem die geen enkele zonde beging en over wiens lippen geen leugen kwam. Hij werd gehoond en hoonde zelf niet, hij leed en dreigde niet, hij liet het oordeel over aan hem die rechtvaardig oordeelt. Hij heeft in zijn lichaam onze zonden het kruishout op gedragen, opdat wij, dood voor de zonde, rechtvaardig zouden leven. Door zijn striemen bent u genezen. -- 1 Petrus 2:21-24

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.