Willem de Vink 17 februari 2016 in de Usselerschool te Enschede

Verlang jij naar volmaaktheid?

Willem de Vink

Zin in een inspirerende ochtend met een goede spreker? Willem de Vink komt woensdag 17 februari naar de Usselerschool in Enschede. Het thema is Verlangen naar Volmaaktheid.

Willem is getrouwd met Marian de Vink. Samen geven ze spreekbeurten en trainingen, publiceren boeken, coachen en counselen en zijn voorgangersechtpaar. Hun leven en werk wordt geïnspireerd door Jezus. Zijn genade dragen ze overtuigend uit. Het resultaat is opmerkelijk: mensen leren ontspannen en zonder angst voor afwijzing of mislukking te leven.

Iedereen is welkom! Leeftijd en achtergrond maakt niet uit. Ook niet wat je precies gelooft.

De ochtend wordt gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede. Voor de locatie, klik op deze link.

De zaal is op de ochtenden open om 8.45 uur. Het programma begint om 9.15 uur en eindigt rond 11.30 uur. 
De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. Verder is het gebouw ook voor rolstoelen goed toegankelijk.

Neem gerust iemand mee!                                                                                       Willem en M de VinkOp de hoogte blijven? 

Wil je op de hoogte blijven van aankomende bijeenkomsten? 

Laat het ons weten via het contactformulier!

 

  

 

 

 

Dagelijks woord

08 december 2019

  • zondag 08 december 2019 - 1 Petrus 2:21-24
    Dat is uw roeping; ook Christus heeft geleden, om uwentwil, en u daarmee een voorbeeld gegeven. Treed dus in de voetsporen van hem die geen enkele zonde beging en over wiens lippen geen leugen kwam. Hij werd gehoond en hoonde zelf niet, hij leed en dreigde niet, hij liet het oordeel over aan hem die rechtvaardig oordeelt. Hij heeft in zijn lichaam onze zonden het kruishout op gedragen, opdat wij, dood voor de zonde, rechtvaardig zouden leven. Door zijn striemen bent u genezen. -- 1 Petrus 2:21-24

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.