Esther Vorsterman van Oijen komt naar open ochtend Esther 5 februari 2020

Op woensdag 5 februari komt Esther Vorsterman van Oijen spreken op de open ochtend van Esther in Enschede. Alle vrouwen uit Enschede en omgeving zijn van harte welkom om deze ochtend met ons mee te maken. Dus hou woensdagochtend 5 februari vrij, want we hopen u/jou daar te zien! 

Waar en wanneer? 
De zaal is open om 8:45 uur. Het programma begint om 9:15 uur. Natuurlijk is er koffie/thee en wat lekkers. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte zijn voor de onkosten. De ochtend wordt gehouden in de Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 44 in Enschede (tegen over Intratuin) (klik op de link om de route voor jezelf te bepalen). Neem gerust iemand mee! Iedereen is welkom en ook voor rolstoelen is het gebouw goed toegankelijk en ingericht.

Hieronder vindt u/je de flyer. Vanaf nu zullen we ook regelmatig berichten op de Esther-facebookpagina zetten, delen mag!

pdfFlyer Open ochtend met Esther Vorsterman van Oijen in Enschede

Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten
Via de contactpagina kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten/activiteiten. Je kunt al onze activiteiten ook volgen op onze facebookpagina. Like en volg deze pagina en als er weer nieuws is, deel de berichten dan gerust met iedereen. 

Dagelijks woord

19 januari 2021

  • dinsdag 19 januari 2021 - 1 Johannes 3:2
    Geliefde broeders en zusters, wij zijn nu al kinderen van God. Wat we zullen zijn is nog niet geopenbaard, maar we weten dat we aan hem gelijk zullen zijn wanneer hij zal verschijnen, want dan zien we hem zoals hij is. -- 1 Johannes 3:2

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.