• krokus
  • margrietjes
  • vlinder
  • ondergaande zon
  • bloem en bij

Welkom! En wees jezelf bij Esther

Alle vrouwen zijn welkom bij Esther! 

De Christelijke Werkgroep Esther organiseert al vele jaren bijeenkomsten (interkerkelijk) voor vrouwen, van alle leeftijden, uit de regio, met als doel hen te bemoedigen in hun geloof.

Via deze website willen we jou informeren over aankomende open avonden en open ochtenden. Verder willen we je op de hoogte brengen van de bijbelgespreksgroepen en hoe je ons kunt helpen
Wil je terug in de tijd, bijvoorbeeld naar 2012/2013. Lees dan eens ons beleidsplan van toen en ons korte verslag van de activiteiten over 2012. Dit is natuurlijk verouderd. Voor de recentere verslagen verwijzen we je graag naar de Terugblik. Daar zie je leuke foto's en kan je ook opnames terugluisteren.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via de contact-pagina.

Onze werkgroep bestaat uit:

Eke Blaak 
Jennia Verkouter

 

Sprekers bij Esther in Enschede

Vanaf het begin wordt er twee keer per jaar, in februari en oktober, een bijeenkomst georganiseerd. Bekende spreeksters en sprekers worden hiervoor uitgenodigd. 

Een aantal namen: Martin BrandKees KraayenoordAnne WesterduinWilma VeenMarianne GrandiaGerrie VelemaWillem de Vink, Edith Schouten, Alie Hoek-van Kooten, Tjitske Lemstra, Tonneke Bijker en Gerry Velema en vele anderen.

Dagelijks woord

19 januari 2021

  • dinsdag 19 januari 2021 - 1 Johannes 3:2
    Geliefde broeders en zusters, wij zijn nu al kinderen van God. Wat we zullen zijn is nog niet geopenbaard, maar we weten dat we aan hem gelijk zullen zijn wanneer hij zal verschijnen, want dan zien we hem zoals hij is. -- 1 Johannes 3:2

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.