• krokus
  • margrietjes
  • vlinder
  • ondergaande zon
  • bloem en bij

Welkom! En wees jezelf bij Esther

Alle vrouwen zijn welkom bij Esther! 

De Christelijke Werkgroep Esther organiseert al vele jaren bijeenkomsten (interkerkelijk) voor vrouwen, van alle leeftijden, uit de regio, met als doel hen te bemoedigen in hun geloof.

Via deze website willen we jou informeren over aankomende open avonden en open ochtenden. Verder willen we je op de hoogte brengen van de bijbelgespreksgroepen en hoe je ons kunt helpen
Wil je terug in de tijd, bijvoorbeeld naar 2012/2013. Lees dan eens ons beleidsplan van toen en ons korte verslag van de activiteiten over 2012. Dit is natuurlijk verouderd. Voor de recentere verslagen verwijzen we je graag naar de Terugblik. Daar zie je leuke foto's en kan je ook opnames terugluisteren.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via de contact-pagina.

Onze werkgroep bestaat uit:

Eke Blaak 
Jennia Verkouter

 

Sprekers bij Esther in Enschede

Vanaf het begin wordt er twee keer per jaar, in februari en oktober, een bijeenkomst georganiseerd. Bekende spreeksters en sprekers worden hiervoor uitgenodigd. 

Een aantal namen: Martin BrandKees KraayenoordAnne WesterduinWilma VeenMarianne GrandiaGerrie VelemaWillem de Vink, Edith Schouten, Alie Hoek-van Kooten, Tjitske Lemstra, Tonneke Bijker en Gerry Velema en vele anderen.

Dagelijks woord

08 december 2019

  • zondag 08 december 2019 - 1 Petrus 2:21-24
    Dat is uw roeping; ook Christus heeft geleden, om uwentwil, en u daarmee een voorbeeld gegeven. Treed dus in de voetsporen van hem die geen enkele zonde beging en over wiens lippen geen leugen kwam. Hij werd gehoond en hoonde zelf niet, hij leed en dreigde niet, hij liet het oordeel over aan hem die rechtvaardig oordeelt. Hij heeft in zijn lichaam onze zonden het kruishout op gedragen, opdat wij, dood voor de zonde, rechtvaardig zouden leven. Door zijn striemen bent u genezen. -- 1 Petrus 2:21-24

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.