• krokus
  • margrietjes
  • vlinder
  • ondergaande zon
  • bloem en bij

Inspirerende vrouwenbijeenkomsten

Elke vrouw is van waarde en heeft talenten. Het is fijn om elkaar op te zoeken om zo samen te ontdekken hoe je het leven nog meer zin en waarde kunt geven. Te ontdekken hoe je relatie en leven met God nog meer inhoud kan geven. Hoe je anderen kunt verder helpen, opbouwen en motiveren met jouw talenten en waarden! Het is fijn om anderen te helpen, dat maakt je een rijker mens. 

Inspireer andere vrouwen en stap uit je comfort-zone

Esther vindt het belangrijk dat andere vrouwen worden ge├»nspireerd om zo van betekenis te kunnen zijn in hun omgeving en levens van anderen. Vind jij dit ook belangrijk denk dan eens na of je ons wilt steunen met tijd, gebed of financi├źn. Door te geven, kan vermenigvuldiging plaats vinden en kan je delen van wat je hebt. 

Ik wil andere vrouwen helpen.

Stands bij Esther bijeenkomsten

Bij de Esther bijeenkomsten vind je ook stands. Enkele standhouders vertellen hieronder alvast wat meer over wat ze aanbieden. Bij Esther bijeenkomsten kunnen alleen die stands staan die ook gericht zijn op de medemens, zonder winstoogmerk. Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Ik wil ook een stand bij Esther

 

uitreikende handen

 

 

 

 

 

 

Standhouders bij onze vrouwenbijeenkomst

Christelijke gastouderopvang bij Esther bijeenkomsten

Ben je op zoek naar kwalitatieve kinderopvang? Of ben je op zoek naar een leuke baan met kinderen? Lees dan wat Christelijk Gastouderbureau de Herberg te bieden heeft. En kom vooral eens langs bij onze stand bij de Esther bijeenkomsten!

De opvang via de Herberg kenmerkt zich door:

  • Kleinschaligheid
  • Een duidelijke christelijke identiteit
  • Een persoonlijke benadering
  • Flexibiliteit in afstemmen van opvanguren (reserveopvang mogelijk)
  • Een goed pedagogisch klimaat

De Herberg bemiddelt bij de totstandkoming van opvang tussen gastouders en vraagouders. We begeleiden deze totstandkoming van kennismaking tot en met de start van de opvang. Na de start draagt het bureau zorg voor een goede kwaliteit van de opvang. Dit wordt gedaan door onder andere het aanbieden van thema-avonden, regelmatig persoonlijk contact, sterke betrokkenheid, updates van wet- en regelgeving en het begeleiden van een goede match. 
CGOB de Herberg is een door de overheid erkend en geregistreerd bureau, waardoor je als ouder een vergoeding ontvangt voor de opvang.

Ben je op zoek naar kwalitatieve kinderopvang en spreekt deze vorm je aan? Ik kom graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en het geven van meer informatie.

Er zijn verschillende gastouders van de Herberg actief in Enschede, Hengelo, Wierden, Almelo en Nijverdal. Waaronder gastouders met plek voor nieuwe kinderen.

De Herberg is op zoek naar gastouders

Ook zijn we op zoek naar gastouders die deze vorm van opvang willen bieden. Gastouders met hart voor kinderen die graag professioneel aan de slag willen gaan. 
Niet de juiste papieren? Er is een goede opleiding voor gastouders. Deze is in 8 tot 12 weken af te ronden vanuit huis.

Heb je vragen of is je interesse gewekt neem dan gerust contact op.

M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 06-54386224
W: www.christelijkekinderopvang.nl

Ook een stand? Neem contact op met Esther! 

Dagelijks woord

03 oktober 2022

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.