Terugblik Open Avond 2 oktober 2014 met Paulien Vervoorn

De afgelopen open avond met Paulien Vervoorn was geslaagd. Het welkom was goed. De gastvrouwen hebben ons weer goed verzorgd met hapjes en koffie of thee. Er waren leuke stands en een inspirerende toespraak. Paulien nam ons mee in het thema HARTelijk WELKOM. Ze liet ons, onder andere, op allerlei wijze zien dat we welkom zijn bij God de Vader. Een bekend verhaal uit de Bijbel kwam bijvoorbeeld weer tot leven. Het verhaal van de verloren zoon werd persoonlijk. Iedereen kon zich verplaatsen in een personage en daardoor kreeg je weer veel nieuwe inzichten.

We hebben veel positieve reacties terug gekregen. Eén van de reacties was bijvoorbeeld  ik kwam alleen naar de avond, maar ik heb mij niet alleen gevoeld. Andere reacties:

verfrissend, praktisch, de spreekster nam je helemaal mee, ik heb geleerd dat het een keuze is hoe je naar tegenslagen kijkt en ermee omgaat, humoristisch, creatief, iets delen van jezelf met anderen is fijn, ontspannen sfeer, het werd duidelijk dat wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, je bent welkom bij God de Vader, je kunt hier echt wat mee in de praktijk, een mooie handreiking.

Hieronder kan je de avond terugluisteren:

 

Terugblik met foto's(van Erik Odink):

Dagelijks woord

03 oktober 2022

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.