Cynthia van Echten, een zangeres met passie

In oktober was Cynthia van echten te gast. Een jonge vlotte vrouw met veel levenswijsheid. Ze wist veel vrouwen te raken met haar open en eerlijke verhaal over haar jeugd. 

Luister hier de opname terug:

Chyntia van Echten

Cynthia van Echten, een zangeres met passie. Ze zingt en leidt aanbidding bij christelijke evenementen. Ook is zij als zangeres verbonden als ambassadeur bij Operatie Mobilisatie. Op deze manier combineert zij haar passies voor zending en aanbidding en is zij letterlijk een stem voor diegene die hun stem niet kunnen laten horen. Cynthia deelt op een aanstekelijke manier haar liefde voor God en enthousiasme voor het Evangelie door te zingen en te spreken.

Kijk gerust eens op haar website om haar te leren kennen: http://www.cynthiavanechten.com/ 

Hieronder nog wat foto's voor een indruk

 

 

Dagelijks woord

28 januari 2021

  • donderdag 28 januari 2021 - Kolossenzen 1:21-23
    Eerst was u van hem vervreemd en was u hem in al het kwaad dat u deed vijandig gezind, maar nu heeft hij u door de dood van zijn aardse lichaam met zich verzoend om u heilig, zuiver en onberispelijk bij zich te brengen. Maar dan moet u blijven geloven, onwrikbaar gegrondvest zijn in de hoop die het evangelie brengt, het evangelie dat u gehoord hebt en dat aan alle schepselen onder de hemel verkondigd is, en waarvan ik, Paulus, de dienaar ben geworden. -- Kolossenzen 1:21-23

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.