Jurjen ten Brinke sprak over Getuigen als levensstijl 14 februari 2018

Woensdag 14 februari, Valentijnsdag, een goede dag om met iemand iets leuks te ondernemen. De werkgroep van Esther organiseerde weer een inspirerende ochtend. Dit keer met Jurjen ten Brinke. 

Jurjen ten Brinke studeerde tropisch landgebruik en theologie en is sinds 2006 actief als kerkplanter in Amsterdam-Noord, waar hij oprichter is van de multiculturele gemeente Hoop voor Noord. Verder is hij bekend als ambassadeur van Tear. In het Overijsselse Kampen is hij opgegroeid. Nu is hij getrouwd met Marijke. Samen hebben ze vier kinderen.

We hebben weer foto's gemaakt en ook een opname. Geniet ervan.

 

Opname en foto's met Jurjen ten Brinke op Valentijnsdag

Je kunt de opname ook downloaden.Foto's Esther Open Ochtend Valentijnsdag

 

 

Dagelijks woord

08 december 2019

  • zondag 08 december 2019 - 1 Petrus 2:21-24
    Dat is uw roeping; ook Christus heeft geleden, om uwentwil, en u daarmee een voorbeeld gegeven. Treed dus in de voetsporen van hem die geen enkele zonde beging en over wiens lippen geen leugen kwam. Hij werd gehoond en hoonde zelf niet, hij leed en dreigde niet, hij liet het oordeel over aan hem die rechtvaardig oordeelt. Hij heeft in zijn lichaam onze zonden het kruishout op gedragen, opdat wij, dood voor de zonde, rechtvaardig zouden leven. Door zijn striemen bent u genezen. -- 1 Petrus 2:21-24

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.