Jurjen ten Brinke sprak over Getuigen als levensstijl 14 februari 2018

Woensdag 14 februari, Valentijnsdag, een goede dag om met iemand iets leuks te ondernemen. De werkgroep van Esther organiseerde weer een inspirerende ochtend. Dit keer met Jurjen ten Brinke. 

Jurjen ten Brinke studeerde tropisch landgebruik en theologie en is sinds 2006 actief als kerkplanter in Amsterdam-Noord, waar hij oprichter is van de multiculturele gemeente Hoop voor Noord. Verder is hij bekend als ambassadeur van Tear. In het Overijsselse Kampen is hij opgegroeid. Nu is hij getrouwd met Marijke. Samen hebben ze vier kinderen.

We hebben weer foto's gemaakt en ook een opname. Geniet ervan.

 

Opname en foto's met Jurjen ten Brinke op Valentijnsdag

Je kunt de opname ook downloaden.Foto's Esther Open Ochtend Valentijnsdag

 

 

Dagelijks woord

28 januari 2021

  • donderdag 28 januari 2021 - Kolossenzen 1:21-23
    Eerst was u van hem vervreemd en was u hem in al het kwaad dat u deed vijandig gezind, maar nu heeft hij u door de dood van zijn aardse lichaam met zich verzoend om u heilig, zuiver en onberispelijk bij zich te brengen. Maar dan moet u blijven geloven, onwrikbaar gegrondvest zijn in de hoop die het evangelie brengt, het evangelie dat u gehoord hebt en dat aan alle schepselen onder de hemel verkondigd is, en waarvan ik, Paulus, de dienaar ben geworden. -- Kolossenzen 1:21-23

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.