Open Ochtend 12 februari 2014

Voor jou voorplat HRWoensdag 12 februari 2014 hebben we weer een mooie ochtend gehad met zo'n 220 mensen. Gerry Velema heeft naast dat zij haar nieuwste boek Voor jou presenteerde een lezing gehouden over het thema 'Ik ben er, waar ben jij?' Jennia Verkouter heeft het boek in ontvangst mogen nemen en was zeer vereerd. Het mooie geschenkenboek werd na de ochtend verkocht en is nu ook in de winkel verkrijgbaar.

Terugluisteren van de open ochtend

Foto's van de ochtend

 


Gerry Velema

Er is iets tussen gevers en ontvangers, tussen sprekers en luisteraars, tussen schrijvers en lezers: nabijheid!
Het is een kracht die in tal van situaties bemoedigend en versterkend kan werken. Gerry Velema schrijft en spreektVoor jou voorplat HR graag over nabijheid, gepassioneerd en openhartig. Hiermee bemoedigt ze wekelijks duizenden mensen, die haar volgen via haar bemoedigingssite.In Voor jou komen vier van haar meest geliefde thema’s aan bod: nabij God zijn, bij het Woord zijn, een poosje bij jezelf zijn en al die prachtige momenten van samenzijn.

Wil je weten wie Gerry Velema is en wat zij doet kijk dan eens op haar persoonlijke website of op haar bemoedingssite

Dagelijks woord

08 december 2019

  • zondag 08 december 2019 - 1 Petrus 2:21-24
    Dat is uw roeping; ook Christus heeft geleden, om uwentwil, en u daarmee een voorbeeld gegeven. Treed dus in de voetsporen van hem die geen enkele zonde beging en over wiens lippen geen leugen kwam. Hij werd gehoond en hoonde zelf niet, hij leed en dreigde niet, hij liet het oordeel over aan hem die rechtvaardig oordeelt. Hij heeft in zijn lichaam onze zonden het kruishout op gedragen, opdat wij, dood voor de zonde, rechtvaardig zouden leven. Door zijn striemen bent u genezen. -- 1 Petrus 2:21-24

Welkom!

Jij bent belangrijk, jij bent waardevol, jij bent welkom.